רשימת מצרכים:
- ½ קילו כנפיים חצויות
- 2 כפות רכז רימונים
- כף דבש
- 2 כפות סויה
- ½ לימון
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
- ½ כפית שום גבישי
איך מכינים?
- מכינים את המרינדה מרכז הרימונים, דבש, סויה, מיץ לימון והתבלינים. מוסיפים את הכנפיים, מערבבים היטב ומעסים את הכנפיים מעט.
- מכניסים למקרר לפחות לחצי שעה ועד לילה שלם.
- מדליקים את הקולמן לרבע שעה על עוצמה בינונית.
- נניח את הכנפיים על הגריל, במידה ונשארים נוזלים בקערה נשמור אותם להמשך.
- צולים את הכנפיים 4-5 דקות עם מכסה סגור ונהפוך.
- עם מברשת אפשר למרוח את שארית המרינדה על הכנפיים לאקסטרה גלייז וטעם.
- ניצלה את הכנפיים עוד 4-5 דקות עם מכסה סגור ונוציא כנף אחת, נוודא שהיא מוכנה מבפנים ובמידה וכן נוריד את כולן מהגריל.
- נוסיף מלמעלה בצל ירוק וגרעיני רימון!
רוצים לקרוא עוד מתכונים שמתאימים לגריל גז? מוזמנים לעמוד המתכונים שלנו!
רוצים להכיר את גרילי הגז שלנו? לחצו כאן