fbpx

מתכונים מומלצים לגריל

שף אריאל כהן הוא אחד הקצבים המוערכים בישראל, מרצה על קיצוב והכנת בשר בבית ספר "בישולים", מגדל בקר ויועץ קולינרי.
בסרטים נותן שף אריאל כהן טיפים ודגשים חשובים לצליית נתחים שונים על גריל הגז "Coleman Revolution"

צלייה של נתח רזה – שייטל
צלייה של נתח שמן – אנטריקוט
ארוחה שלמה בתזמון מושלם
נתחים שמנים בבישול ארוך
סוכריות עראיס

סוכריות עראיס – מומלץ בכל על האש

אם עוד לא יצא לכם לטעם סוכריות עראיס אתם פשוט חייבים לנסות! אין ספק שהן טרנד – אבל פשוט טרנד נהדר!
זה מאוד פשוט להכנה ועיקר חומרי הגלם הם בשר טחון שומנים וטורטיות, כל השאר זה בונוס. הטורטיות סופגות את השומן של הבשר והופכות נימוחות – פשוט מעדן.

למתכון המלא »
סטייק שייטל בגריל גז

שייטל על האש – צלייה של נתח רזה

אהלן חברים, אני השף אריאל כהן, אני מתמחה בצליית בשרים על הגריל. הרבה אנשים שואלים אותי מה הדרך הנכונה לצלות נתח רזה, או במילים אחרות שייטל – המתכון הבא יסביר לכם שלב אחרי שלב איך להגיע לדרגת צלייה מעולה על גריל הגז הביתי שלכם.
מוכנים? בואו נשחיז סכינים, או נדליק את גריל הגז שלנו ונתחיל ליהנות!

למתכון המלא »
מתכון אנטריקוט על הגריל גז

אנטריקוט על הגריל – צלייה של נתח שמן

שלום לכולם! אני השף אריאל כהן, אני מתמחה בצליית בשרים על הגריל. הפעם אנחנו הולכים ללמוד איך לצלות על הגריל נתח שמן. נשתמש בנתח האהוב והמוכר ביותר בישראל, סטייק אנטריקוט.
במתכון הבא אסביר שלב אחרי שלב איך להגיע לדרגת צלייה כמו במסעדות הטובות ביותר, על גריל הגז הביתי שלכם!
מוכנים להתחיל לצלות וליהנות?

למתכון המלא »
קבבים על שיפוד
סכין ומזלג

קבבים בבירה
עם חזרת לבנה

מרכיבים ל- 4 מנות:

800 גרם בקר מנתח אנטרקוט או
צוואר, טחון גס.
1/2 כוס פירורי לחם
4 שיני שום, קלופות וכתושות
1/2 כפית סודה לשתייה

פרגיות על שיפוד
סכין ומזלג

פרגיות במשרת ג‘ינג‘ר,
שום ולימון

מרכיבים ל- 4 מנות:

8 נתחי פרגית, חצויים
1 כפית ג‘ינג‘ר, קצוץ דק
4 שיני שום, קלופות וכתושות
1 פלפלון צ‘ילי, ללא הגרעינים, קצוץ
1/4 כוס מיץ לימון טרי

פרגיות מטובלות
סכין ומזלג

חזה עוף מושחם
בתערובת תבלינים

מרכיבים ל- 4 מנות:

חצאי חזה עוף, חתוכים לפרוסות
דקות כמו שניצל
1 כפית פפריקה מתוקה
1/1 כפית פפריקה חריפה 1/2
1 כפית כמון טחון