fbpx

מתכונים מומלצים לגריל

פרגיות במרינדת ג‘ינג‘ר, שום ולימון

מרכיבים ל-4 מנות:

8 נתחי פרגית חצויים
1 כפית ג‘ינג‘ר קצוץ דק
4 שיני שום קלופות וכתושות
1 פלפל צ‘ילי ללא הגרעינים קצוץ
1/4 כוס מיץ לימון טרי
4 כפות שמן קנולה
כף מלח
כף פלפל שחור

אופן הכנה:

– משפדים את נתחי הפרגית על שיפודים
– מערבבים בקערה רחבה את הג‘ינג‘ר, שיני השום, פלפל הצ‘ילי, מיץ הלימון והשמן, המלח והפלפל
– משרים את השיפודים במרינדה ומשאירים חצי שעה בטמפרטורת החדר
– מדליקים את גריל הגז וצולים את השיפודים כ– 4 דקות מכל צד, עד הזהבה