8 נתחי פרגית חצויים 1 כפית ג‘ינג‘ר קצוץ דק 4 שיני שום קלופות וכתושות 1 פלפל צ‘ילי ללא הגרעינים קצוץ 1/4 כוס מיץ לימון טרי 4 כפות שמן קנולה כף מלח כף פלפל שחור
אופן הכנה:
– משפדים את נתחי הפרגית על שיפודים – מערבבים בקערה רחבה את הג‘ינג‘ר, שיני השום, פלפל הצ‘ילי, מיץ הלימון והשמן, המלח והפלפל – משרים את השיפודים במרינדה ומשאירים חצי שעה בטמפרטורת החדר – מדליקים את גריל הגז וצולים את השיפודים כ– 4 דקות מכל צד, עד הזהבה