fbpx

סוכריות עראיס – מומלץ בכל על האש

סוכריות עראיס
אם עוד לא יצא לכם לטעם סוכריות עראיס אתם פשוט חייבים לנסות! אין ספק שהן טרנד - אבל פשוט טרנד נהדר! זה מאוד פשוט להכנה ועיקר חומרי הגלם הם בשר טחון שומנים וטורטיות, כל השאר זה בונוס. הטורטיות סופגות את השומן של הבשר והופכות נימוחות - פשוט מעדן.

שתף את הפוסט

מצרכים: 

  • ½ קילו בשר טחון עם 20-25% שומן טלה (לא חובה טלה)
  • 1 בצל לבן קטן
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית ראס אל חנות (לא חובה)
  • 5 טורטיות בינוניות

 

איך מכינים?

  1. בקערה מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים. לשים 2-3 דקות (לא יותר!).
  2. מכניסים למקרר ל 15-30 דקות מנוחה.
  3. מדליקים את הקולמן לעוצמה בינונית.
  4. על טורטיה משטחים שכבה דקה של תערובת בשר ומגלגלים בדיוק כמו בסרטון.
  5. ברגע שיש 4-5 טורטיות מגולגלות משפדים אותן ביחד וחותכים.
  6. משמנים קצת משני הצדדים ומעלים על הקולמן לצלייה של 3-4 דקות מכל צד (עד שמקבלים צבע יפה)
  7. מורידים ומגישים עם קצת טחינה לבנה ופטרוזליה.

מעוניינים בגריל גז? לחצו כאן

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

עוד באותו נושא

סוכריות עראיס
כללי

סוכריות עראיס – מומלץ בכל על האש

אם עוד לא יצא לכם לטעם סוכריות עראיס אתם פשוט חייבים לנסות! אין ספק שהן טרנד – אבל פשוט טרנד נהדר!
זה מאוד פשוט להכנה ועיקר חומרי הגלם הם בשר טחון שומנים וטורטיות, כל השאר זה בונוס. הטורטיות סופגות את השומן של הבשר והופכות נימוחות – פשוט מעדן.

כנפיים חגיגיות
כללי

כנפיים חגיגיות – ברוטב מתקתק

קבלו מתכון לכנפיים ברוטב מתקתק, כאלו שמשרים במרינדה והטעמים נספגים היטב בכנפיים! 

פשוט מושלם לחגים ❤️ 🍯

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch