מצרכים:
- ½ קילו בשר טחון עם 20-25% שומן טלה (לא חובה טלה)
- 1 בצל לבן קטן
- ½ צרור פטרוזיליה
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית כמון
- ½ כפית ראס אל חנות (לא חובה)
- 5 טורטיות בינוניות
איך מכינים?
- בקערה מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים. לשים 2-3 דקות (לא יותר!).
- מכניסים למקרר ל 15-30 דקות מנוחה.
- מדליקים את הקולמן לעוצמה בינונית.
- על טורטיה משטחים שכבה דקה של תערובת בשר ומגלגלים בדיוק כמו בסרטון.
- ברגע שיש 4-5 טורטיות מגולגלות משפדים אותן ביחד וחותכים.
- משמנים קצת משני הצדדים ומעלים על הקולמן לצלייה של 3-4 דקות מכל צד (עד שמקבלים צבע יפה)
- מורידים ומגישים עם קצת טחינה לבנה ופטרוזליה.